Konferencijos pranešėjai
Ernestas Viršilas
Ernestas Viršilas – šefas, turintis daugiau nei 20 metų patirties virtuvėje. Ernestas savo karjeroje dirbo restoranuose įvertintuose Michelin žvaigždutėmis, „The Arts Club” Londone, Peter Gordon restorane „Kopapa”, „Da Antonio”, „Palanga Spa”, „Bizzare” „Monte Pacis”, „Esperanza”. Šiuo metu Ernestas dirba „Skono slėnis”.
Pranešėją galite išgirsti:
Data: 2023-11-17 d.
12:30 – 12:50
Maitinimo ir gėrimų derinimas įmonės renginiuose: naujausios tendencijos
Dalyviai: Ernestas Viršilas („Skonio slėnis“ šefas), Jūratė Sprindžiūnaitė („Vynas ir draugai” įkūrėja)
Data: 2023-11-1ū d.
13:20 – 13:50
Maisto ir gėrimų tendencijos: šiuolaikinė virtuvė renginiuose
Ernestas Viršila („Skonio slėnis“ šefas), Evaldas Juška (Virtuvės šefas ir konditeris) ir Arūnas Starkus („Vyno klubas“ įkūrėjas) papasakos, kas naujo švenčių maisto ir gėrimų sferoje, kuo vaišinsim svečius artimiausiu metu