Konferencijos pranešėjai
Evaldas Juška
Evaldas Juškas – konditeris – šefas, lektorius, tarptautinių konkursų prizininkas, Bocuse d’Or Lietuva komiteto narys, kaupęs patirtį 1, 2 ir 3 Michelin žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose Norvegijoje, Ispanijoje ir Jungtinėje Karalystėje. Evaldas dirbo su tokiais šefais kaip Claire Smyth, Albert Adria, Claude Bosi.
Pranešėją galite išgirsti:
Data: 2023-11-18 d.
13:20 – 13:50
Maisto ir gėrimų tendencijos: šiuolaikinė virtuvė renginiuose
Ernestas Viršila („Skonio slėnis“ šefas), Evaldas Juška (Virtuvės šefas ir konditeris) ir Arūnas Starkus („Vyno klubas“ įkūrėjas) papasakos, kas naujo švenčių maisto ir gėrimų sferoje, kuo vaišinsim svečius artimiausiu metu